Mesleki Eğitim Merkezi

Hacı Hasan Mahallesi Atatürk Caddesi No30 Babaeski/KIRKLARELİ
Vizyon
*Bilim ve Teknolojinin farkında olan, değişme ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoş görü sahibi ,farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan,etkili ve nitelikli, çağdaş demokratik ve laik çırak, kalfa, ustalar yetiştirmektir. *Tüm kurum işgörenlerimizin sosyal ve psikolojik olarak çalışmaktan haz duyacakları bir ortam yaratmak. *Okul, aile ve sosyal çevre ile sıkı bir işbirliği içerisinde, eğitim ve öğretim ortamının geliştirilmesi için bütün tarafların bir ekip ruhu ile üzerine düşeni fazlasıyla yaptığı tutarlı bir okul kültürü yaratmak. *Mezun olan öğrencilerimizin gelecekte işsizlik ile ilgili kaygı taşımayacakları bir kurum haline getirmek.
Misyon
Biz öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli özgüvenli olmalarını, çevre ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışlar kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceri kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip, kullanabilmelerini, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamak için varız.
Ahilik Haftası nedeniyle yapılan Şiir yarışmasında İlçe 1.´liği
Rehber Öğretmen :
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Fen Laboratuvarı :0
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl
Doğalgaz
ADSL (1 Mbit)
0 - Lojmanımız Bulunmamaktadır
Ulaşım
Merkezde Şehir içi toplu taşıma araçları ile ilçe geneline ve köylere ulaşım sürekli bulunmaktadır.
Mesleki Eğitim Merkezi Babaeski İlçe Merkezinde hizmet vermektedir.
İlçe Merkezindedir