Mesleki Eğitim Merkezi

Belgegeçer : 0288 5123019
WEB http://babaeskimem.meb.k12.tr
Adres : Hacı Hasan Mahallesi Atatürk Caddesi No30 Babaeski/KIRKLARELİ
VİZYON : *Bilim ve Teknolojinin farkında olan, değişme ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoş görü sahibi ,farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan,etkili ve nitelikli, çağdaş demokratik ve laik çırak, kalfa, ustalar yetiştirmektir. *Tüm kurum işgörenlerimizin sosyal ve psikolojik olarak çalışmaktan haz duyacakları bir ortam yaratmak. *Okul, aile ve sosyal çevre ile sıkı bir işbirliği içerisinde, eğitim ve öğretim ortamının geliştirilmesi için bütün tarafların bir ekip ruhu ile üzerine düşeni fazlasıyla yaptığı tutarlı bir okul kültürü yaratmak. *Mezun olan öğrencilerimizin gelecekte işsizlik ile ilgili kaygı taşımayacakları bir kurum haline getirmek.
MİSYON : Biz öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli özgüvenli olmalarını, çevre ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışlar kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceri kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip, kullanabilmelerini, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamak için varız.
BAŞARILAR : Ahilik Haftası nedeniyle yapılan Şiir yarışmasında İlçe 1.´liği
Rehber Öğretmen :
Resim Sınıfı :
Müzik Sınıfı :
Misafirhane : 0
Kütüphane : 0
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Tam Gün Tam Yıl
Kantin: 0
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : 08:30-24:00
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Lojman : Lojmanımız Bulunmamaktadır Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Merkezde Şehir içi toplu taşıma araçları ile ilçe geneline ve köylere ulaşım sürekli bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : Mesleki Eğitim Merkezi Babaeski İlçe Merkezinde hizmet vermektedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezindedir
Kontenjan Bilgileri :