Ock

23/01/2020 Perşembe Günü saat 16:00'da Erasmus + Programı Mesleki Eğitim Öğrenici Hareketliliği "Avrupa'da İstihdama Yönelik Uygulamalı Mesleki Beceri Geliştirme Stajı" projemiz kapsamında öğrencilerimizle Merkezimiz toplantı salonunda yapılacak olan hareketlilik öncesi son  bilgilendirme toplantına aşağıdaki listede yer alan tüm proje katılımcısı öğrencilerin iştirak etmesi önemle duyurulur!

Ock

23.01.2020 Perşembe Günü Babaeski Hükümet konağı önünde Kızılay kan bağışı ekibi tarafından kurulacak olan Kızılay çadırında 11:30-19:30 saatleri arasında gönüllü kan bağışı kampanyası düzenlenmiştir. Kan bağışında bulunmak isteyen gönüllülerimize önemle duyurulur!

Edirne İl Millî Eğitim Müdürlüğü,

Ulusal Öğretmenler Arası Yenilikçi Öğretim Materyalleri Tasarım Yarışması Düzenliyor.

Yarışma İçin Gerekli Olan Belgelere Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Etkinliğin Adı

Ulusal Öğretmenler Arası Yenilikçi Öğretim Materyalleri Tasarım Yarışması

Düzenleyen

Edirne İl Millî Eğitim Müdürlüğü

Kapsamı

Türkiye geneli

Hedef Kitlesi

Resmî/özel tüm anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise ve dengi okullarda görev yapan öğretmenler

Ödüller

BİRİNCİLİK: 1 Tam Altın

İKİNCİLİK: 1 Yarım Altın

ÜÇÜNCÜLÜK: 1 Çeyrek Altın

Ock

Merkezimize kayıtlı çırak öğrencilerin işverenlerinin hesabına yapılan devlet desteği ödemeleri  22/01/2020 Çarşamba Günü itibariyle tamamlanmıştır.

Ock

2020 Şubat dönemi Kalfalık - Ustalık E- sınav ücretlerini yatırmayan ve giriş belgelerini almayan aşağıdaki listede yer alan adaylarımızın E- Sınav ücretlerini yatırarak Merkezimizden sınav giriş evraklarını almaları önemle duyurulur!

Ock

14/01/2020 Salı günü Kırklareli İl Nüfus Müdürlüğü'ne başvurusu yapılan pasaportlar 20/01/2020 Pazartesi Günü (Bugün) itibariyle Merkezimize teslim edilmiş olup öğrencilerimize dağıtımına başlanmıştır. Erasmus+ Programı öğrencilerimize önemle duyurulur!

Ock

2020 Şubat Dönemi Kalfalık Ustalık sınavlarında Kırklareli MESEM'nde yapılacak sınav programı aşağıdaki gibi olup, aşağıdaki meslek dallarında sınavlara girecek adaylarımıza önemle duyurulur!

Ock

2019 2020 Eğirtim Öğretim yılı 1. dönem sonunda örnek davranışları ile Onur Belgesi almaya hak kazanan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının artarak devam etmesini dileriz.

Ock

2019 2020 Eğirtim Öğretim yılı 1. dönem sonunda Teşekkür Belgesi almaya hak kazanan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının artarak devam etmesini dileriz.

Ock

2019 2020 Eğirtim Öğretim yılı 1. dönem sonunda Takdir Belgesi almaya hak kazanan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının artarak devam etmesini dileriz.

Ock

2020 Şubat Dönemi Ustalık Kalfalık sınavları E- sınav ücretini yatıran adaylarımız E-Mesem sistemi fotoğraf tanımlama işlemleri güncellendiğinden dolayı E-sınav giriş belgelerini 20/01/2020 Pazartesi gününden itibaren Merkezimizden taahütnamelerini imzalamalarına müteakip alabilirler.

Ock

2020 Şubat Döneminda Ustalık ve Kalfalık sınavlarına girecek olan adaylarımızın E-sınav ücret yatırma işlemleri 16/01/2020 Perşembe Günü (Bugün) itibariyle başlamış olup 31 Ocak 2020 Cuma günü sona ereceğinden sınava girecek olan tüm adaylarımızın anılan tarihe kadar E-sınav ücretlerini yatırmaları önemle duyurulur!

Ock

2020 Şubat Dönemi Kalfalık ve Ustalık Beceri sınavlarına girecek olan adaylarımız Merkezimize gelerek Beceri sınavı giriş belgelerini alabilirler.

Ock

Uluslararası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu (INTERSTENO) Türk Grubu Başkanlığı İnternet Klavye Şampiyonası Düzenliyor

Yarışma İçin Gerekli Olan Belgelere Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Etkinliğin Adı

İnternet Klavye Şampiyonası

Düzenleyen

Uluslararası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu (INTERSTENO) Türk Grubu                           Başkanlığı

Kapsamı

Türkiye geneli

Hedef Kitlesi

Tüm öğrenci, öğretmen ve Millî Eğitim Bakanlığı personeline yönelik

Ödüller

Başarı Belgesi, Madalya, Teşekkür Belgesi

Yarışma Son Başvuru Tarihi

16 Aralık 2019-17 Ocak 2020

Ock

2020 Şubat Dönemi Kalfalık Ustalık sınavlarında Lüleburgaz MESEM'nde yapılacak sınav programı aşağıdaki gibi olup, aşağıdaki meslek dallarında sınavlara girecek adaylarımıza önemle duyurulur!