May

2019-Haziran döneminde sınava girecek adaylarımızın sınav yerleri belli oldu. Sınav tarihleri de belirlendikten sonra sınav giriş belgeleri adaylara teslim edilecektir.

Nis

2019 Nisan Döneminde başarılı olan kursiyerlerimiz belgelerini Merkezimizden alabilir.

Nis

2019 Haziran Dönemi Kalfalık - Ustalık sınavları öncesinde Mayıs ayının ilk haftası İl merkezinde yapılacak olan denklik değerlendirme toplantısı öncesinde Nisan ayının sonuna kadar adaylarımızın merkezimize gelerek kayıt olmaları önemle duyurulur.

Nis

Uzun süredir iç çatışma yaşayan  ve bu nedenle nüfusunun %75 ine tekabül eden 22 milyon vatandaşı, insani yardıma muhtaç hale gelmiş Yemen için, AFAD tarafından"Yemen´e Umut Ol" kampanyası düzenlenmiş olup kampanya devam etmektedir.

Nis

2019 Mart Döneminde başarılı olan kursiyerlerimiz belgelerini merkezimizden alabilir.

Mrt

MEB tarafından yapılan açıklamaya göre "31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde öğretmenlerin çoğunun sandık görevlisi olduğundan ve seçimin ardından okulların hazır hale getirilmesi amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı´na (MEB) bağlı tüm kurumlarda 1 Nisan Pazartesi günü tatil ilan edilmiştir." denildi. Merkezimizde eğitim ve öğretim 2 Nisan Salı gününden itibaren devam edecektir.

Mrt

6-7 Nisan 2019 tarihlerinde Açık Öğretim Lisesi 2. Dönem sınavlarına girecek çırak öğrencilerimiz sınav giriş belgelerini 3 Nisan´dan itibaren alabilirler.

Mrt

2019 - Nisan Ayı 2. Grup Ustaöğreticilik Kursu 07/04/2019 tarihinde başlayacaktır.

Mrt

Merkezimizde 2019 Nisan Ayı içerisinde 2. grup Ustaöğreticilik kursu açılması planlanmaktadır. Kursa katılmak isteyen ustalarımız merkezimizden başvuru yapabilirler.

Mrt

Merkezimiz tarafından bugüne kadar verilen tüm Kalfalık, Ustalık, İş Yeri Açma ve Ustaöğreticilik belgeleri E-Devlet sisteminden sorgulanabilir.

Mrt

2019 - Mart Ayı 1. Grup Ustaöğreticilik Kursu 09/03/2019 tarihinde başlayacaktır.

Şbt

Merkezimizde 2019 Mart Ayı içerisinde Usta öğreticilik kursu açılması planlanmaktadır. Kursa katılmak isteyen ustalarımız merkezimize gelerek başvuruda bulunabilirler.

Ock

2019 - Şubat Dönemi sınavlarına girecek Kalfa ve Usta adaylarımız Sınav Giriş Belgelerini Merkezimizden alabilirler. Sınavlar 04/02/2019 Pazartesi Günü başlayacaktır.