May

2019 yılının "Yaya Öncelikli Trafik Yılı" ilan edildi ve bu amaçla 4-10 Mayıs 2019 tarihleri arasında "Karayolu Trafik Güvenliği Günü" ve "Trafik Haftası" Merkezimizde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

May

2019 Haziran Dönemi Ustalık Kalfalık Sınavları öncesi 09 Mayıs 2019 Perşembe günü saat 10.00´da, İl Milli Eğitim Müdürlüğünde, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ali DAŞ başkanlığında "Sınav ve Denklik Değerlendirme"  toplantısı yapılacaktır. Merkezimize yapılan başvuruların da değerlendirileceği toplantıda sınav takvimide belirlenecektir.

May

Bu yıl 4-10 Mayıs tarihlerinde kutlanan "İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası" sebebiyle Merkezimizde İş Sağlığı ve Güvenliği kültürü oluşturulması amacıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

May

Kalfalık ve ustalık için teorik sınavın, elektronik sınav (e-sınav) olarak yapılabilmesi amacıyla çalışmalar tamamlanarak ilki Ankara´da uygulandı.

May

En kutsal kazanç alın teri ile kazanılan helal kazançtır. 1 Mayıs’ta bu helal kazanç üzerine kurulmuş en önemli gündür. Babaeski Mesleki Eğitim Merkezi olarak tüm çalışanlarımızın bu özel gününü kutluyoruz.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı Önceki Öğrenmelerin Tanınması, Denklik ve Ölçme Değerlendirme İşlemleri ile İlgili Usul ve Esaslara İlişkin Yönerge değişikliği yapıldı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nın 99´uncu yılı kutlu olsun!

Nis

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kırklareli İl ve İlçe merkezlerinde bulunan mesleki eğitim kurumlarının tanıtım videosu yayınlandı.

Mrt

“Değişen Toplum, Dönüşen Kütüphaneler”

Merkezimizde Kütüphanecilik Haftası 25-31 Mart tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Mrt

Merkezimizde "Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi" gerçekleştiriliyor.

Mrt

18 Mart Çanakkale zaferinin 104. Yılında Tüm kahraman ecdadımızı sevgi, saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. Ruhunuz Şad olsun.

Mrt

13/03/2019 Çarşamba Günü saat 14:00´de Merkezimizde gerçekleştirilen Sivil Savunma İkaz Alarm ve Personel Tahliye Tatbikatı başarıyla tamamlandı.

Mrt

Merkezimizde 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY´u Anma Günü sinevizyon gösterisi ve çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Mrt

Yeşilay haftası 6 Mart Çarşamba günü Merkezimizde  Yeşilay kulübü öğrencilerimizin düzenlediği çeşitli etkinliklerle  kutlandı.

Mrt

25 - 26 - 27 Şubat tarihlerinde çırak öğrencilerimize Vergi Bilinci Geliştirilmesi konusunda eğitim verlidi.