Kurum Adı : Mesleki Eğitim Merkezi
WEB Adresi : http://babaeskimem.meb.k12.tr
Adres : Hacı Hasan Mahallesi Atatürk Caddesi No30 Babaeski/KIRKLARELİ

VİZYON
*Bilim ve Teknolojinin farkında olan, değişme ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoş görü sahibi ,farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan,etkili ve nitelikli, çağdaş demokratik ve laik çırak, kalfa, ustalar yetiştirmektir. *Tüm kurum işgörenlerimizin sosyal ve psikolojik olarak çalışmaktan haz duyacakları bir ortam yaratmak. *Okul, aile ve sosyal çevre ile sıkı bir işbirliği içerisinde, eğitim ve öğretim ortamının geliştirilmesi için bütün tarafların bir ekip ruhu ile üzerine düşeni fazlasıyla yaptığı tutarlı bir okul kültürü yaratmak. *Mezun olan öğrencilerimizin gelecekte işsizlik ile ilgili kaygı taşımayacakları bir kurum haline getirmek.

MİSYON
Biz öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli özgüvenli olmalarını, çevre ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışlar kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceri kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip, kullanabilmelerini, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamak için varız.

Ahilik Haftası nedeniyle yapılan Şiir yarışmasında İlçe 1.´liği

Öğretmen Sayısı : 4
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 102
Öğretim Şekli : Tam Gün Tam Yıl
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08:30-24:00
Derslik Sayısı : 1 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 0
Misafirhane : 0 Kütüphane : 0
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi : Lojmanımız Bulunmamaktadır
Isınma Şekli : Doğalgaz

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezindedir
Ulaşım : Merkezde Şehir içi toplu taşıma araçları ile ilçe geneline ve köylere ulaşım sürekli bulunmaktadır.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Mesleki Eğitim Merkezi Babaeski İlçe Merkezinde hizmet vermektedir.

Kontenjan Bilgileri :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ