Çırak Öğrencilerimiz Ailelerimizle Buluşmaya Devam Ediyor

"Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor" Projesi kapsamında çırak öğrencilerimiz ihtiyaç sahibi ailelerimize yardım ediyor.

Milli Eğitim Bakanlığının "Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor" projesi kapsamında, kimsesiz, yaşlı ve engelliler ile ihtiyaç sahibi aileler tespit edilerek okulumuz öğrencileri tarafından ihtiyaçları gideriliyor. Proje kapsamında ilçemizde önce mahalle muhtarları ile toplantı yapılarak proje hakkında bilgi verilmiş, sonrasında mahalle muhtarları ile belirlenen kriterlere uygun ailelerin tespiti yapılmıştır. Daha sonra, Babaeski Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerinden oluşturulan 3 kişilik öğrenci grubu ve öğretmenleriyle birlikte Hamidiye Mahallesi´nde bulunan ihtiyaç sahibi aileler ziyaret edilerek Milli Eğitim Bakanlığının "Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor" projesi hakkında bilgi verilmiş, okulumuz imkanları dahilinde yapılabilecekler anlatılmış ve ihtiyaç tespitinde bulunulmuştur. Ziyaret edilen ihtiyaç sahipleri böyle bir proje yapılmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirmişlerdir. İhtiyaç tespiti yapılan ailelere okulumuz öğrenci ve öğretmenleri tarafından ihtiyacın giderilmesi hususunda gerekli yardımlar yapılarak toplumsal farkındalık oluşturulması sağlanmaya çalışılmıştır.

07-05-201807-05-201807-05-201807-05-201807-05-201807-05-201807-05-2018

Yayın: 07.05.2018 - Güncelleme: 10.05.2018 14:47 - Görüntülenme: 93