31 MART - 01 NİSAN 2018 AÖL SINAVLARI

2018 AÖL Sınavlarında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Sınava girecek çırak öğrencilerimiz, bu sınavların telafisi, örgün eğitimde olduğu gibi mümkün olmadığından bu sınavlara girmenizi engelleyebilecek unsurlara dikkat ediniz. Sınavda mutlaka Sınav Giriş Belgeniz ile geçerli bir kimlik belgenizi (Nüfus Cüzdanı, Ehliyet, Pasaport) yanınızda bulundurmanız gerekmektedir. Sınavdan en az yarım saat önce sınav yerinizde olmalısınız. Aksi takdirde bu nedenlerden dolayı sınava alınamayabilirsiniz. Bunun yanı sıra sınav esnasında da cevap kâğıdınızın çevrenizdekiler tarafından görülmediğinden emin olunuz. Sınavlarınızın optik okuyucularda değerlendirmeleri yapılırken aynı zamanda kopya analizi de yapılmaktadır. Ayrıca, Açık Öğretim Lisesi Kimlik Kartı ve Sınava Giriş Belgesi yanında bulunmayan öğrencilerimiz geçerli bir kimlik kartıyla (nüfus cüzdanı, pasaport, ehliyet) salon yoklama listelerinde isimleri olmaları halinde sınava alınacaklardır. Öğrencilerimiz, Yeni Kayıt ya da Kayıt Yenileme işlemi sürecinde, internet üzerinden sisteme öğrenci no ve şifresiyle girerek, sınav yeri bilgilerini değiştirebilir.

Yayın: 28.03.2018 - Güncelleme: 28.03.2018 11:32 - Görüntülenme: 78